Szülinapi ajándék

2011.05.13. 11:31 - taradi

Az utolsó bejegyzés óta eltelt vagy 1,5 hónap. Hogy mi történt ez alatt? Senki nem maradt le semmiről, az összes bejegyzésem így nézett volna ki: ma megint hánytam reggel és egész nap émelyegtem, majd ha minden jól ment, akkor délben és este is hánytam. Azt hiszem jobb is, hogy ezt nem örökítettem meg sok apró bejegyzésben. Elég volt látni az arcukat azoknak, akiknek állandóan meséltem a jobbnál jobb élményeket.

Úgyhogy foglaljuk össze: hánytam otthon, autóban, vonaton, étteremben, anyuéknál, wc-be, csapba és zacskóba sokszor. Jött ki reggeli, ebéd, vacsora és legtöbbször éhgyomorra gyomorsav. Ugye-ugye, milyen jó, hogy közben nem részleteztem??

Most viszont valami történt. 4 napja a szülinapomon úgy döntöttem, ma nem fogok hányni, ezzel ajándékozom meg magam. És sikerült! (Korábbi ilyen irányú próbálkozásaim csődöt mondtak mindig). És azóta tartom, 4 napja!! :)

Szinte már hiányzik :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linnaa 2011.05.26. 13:27:58

Éljenéljen éljeeeeeeen!!!!!!!!!!!!
Mostantól jön a Nagy Jó nektek! :-)))

taradi 2011.05.26. 13:54:52

@linnaa: Nem Nagy Jó, hanem Jó Nagy....mármint has :)


süti beállítások módosítása