Hogy hány ingerem van? Egy, de az nagy.

2011.03.12. 10:32 - taradi

Ím eljött az 6. hét, amely meghozta magával az hányingert.

Jó ez, mert állítólag elmúlik....majd úgy a 14. hét környékén. Most mindenki magában számolja aki, hogy ez még hány (szó szerint) olyan reggelt jelent, ahol az eredeti egy órás készülődés kb. 3-ra bővül!

A legnagyobb gond az, hogy a gyömbér valóban elmulasztja a rosszullétet, működik. Ez azért probléma, mert hányok a gyömbér ízétől. Ördögi kör a javából. Szóval a kandírozott gyömbért megpróbálom valami gyömbérkapszulára lecserélni, hátha úgy képes leszek majd bevinni a szervezetbe.

Az ízek, szagok meg furcsák lettek. Olyan vagyok, mint a pókember, amikor kifejlődtek a szuper képességei. A legtöbb kaját képtelen vagyok megenni (ismét: hányok a gondolatától is). Viszont ahhoz, hogy ne legyen hányingerem, folyamatosan kéne enni. Vagyis arra kell ügyelni, hogy mindig legyen valami a gyomromban. Ehh.

Azt mondják, érdemes először mindent megszagolni és csak utána megenni, mert a szervezet így ösztönösen eldönti, hogy az jó-e vagy nem. Egyébként tényleg mindent a szaglással kéne kezdeni, de mióta így csinálom, csak még jobban látszik, hogy mennyi szart adnak el nekünk a boltokban...

Mostanában tehát sem enni, sem hányni nem jó.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ági_ 2011.03.15. 17:58:55

Részvétem. :-D
Süssek neked kekszet? Abban nem olyan erős a gyömbér íze... vagy esetleg te is megpróbálhatod. Közben tegyél csipeszt az orrodra! :-p
www.tutireceptek.hu/sved-gyomberes-keksz

linnaa 2011.03.18. 14:12:51

Én is beleszólnék, mint a téma ismert szakértője ;-), hogy esetleg megpróbálhatnád limonádéban.. pár hete ittam gyömbéres limonádét, és nagyon finom volt! Forró vízbe kell áztatni a lereszelt gyömbért, hagyni kihűlni, és utána annyi narancsot/citromot/lime-ot tenni bele, hogy elnyomja a gyömbér ízét. Mondjuk azt nem tudom, hogy ilyen formában is van-e a hányáscsillapító hatása...
Egyébként meg szorítok, hogy hamar túllegyél rajta! Az émelygés vetekszik nálam az első helyért a fejfájással a legszarabb állapotok versenyben.

taradi 2011.03.21. 11:47:21

@linnaa: a hányás azért jó, mert legalább utána egy kicsit megkönnyebbül az ember...de ez az állandó émelygés, hát kell önuralom, az biztos (mármint, hogy ne bőgjek is tőle..)


süti beállítások módosítása