Baba infó - 15. hét

2011.05.13. 11:39 - taradi

Tegnap kezdődött a 15. hét (nőgyógyász számolás szerint).

Vizsgálatok eddig:
- 3 db nőgyógyászati ultrahang
- 2 db vérvétel, labor
- 1 db genetikai (down-kór) ultrahang

Emellett be kellett jelentkezni a helyi védőnőhöz, akihez minden hónapban el kell menni. Nagyon nagyon jó fej a keresztúri védőnő, egy fiatal lány, aki azt mondta, hogy bármikor hívhatom, ha van valami gond. A faluban én voltam a 16. kismama, aki bejelentkezett :) Ami újdonság volt: ha nem jelentkeztem volna be a 12. hétig, akkor nem kaphatnék GYES-t!

A baba, aki mostanában - Zsófi után szabadon - PiBaba néven fut, nagyon jól van. A legutolsó UH-n annyira mozgott, hogy alig lehetett lemérni, pörög, forog, fejen áll, lubickol a megfelelő mennyiségű magzatvizemben. Majd egyszer befeküdt olyan pózba, ahogy Peti szokott aludni! :D Most kb. 10-15 cm. És megmutatta az összes ujjacskáját is.

A méhlepény a méh legtetején tapadt meg (fundus) állítólag jó az ott...

A legutolsó UH-n elég kivehetetlen, úgyhogy a 10. hetit csatolom, ezen szépen látszik (és még a hánytató szikhólyag is ott van):

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása