És mégis mozog... 22. hét

2011.06.28. 09:32 - taradi

Bejön neki a 11-es szám. 2011 van, 11. hóban fog születni és június 11-én éreztem először, hogy mozog. Semmi más nem kellett hozzá, csak, hogy külföldre utazzak. Hiába, olyan, mint a szülei, csoda, hogy nem repülőn fog születni.

Szóval nyaralás és tenger kellett neki, Horvátországban voltam, amikor 3 tuffanással jelezte, hogy ne hagyjam abba a simogatást :) Nagyon cuki volt, kirohantam Pannihoz a konyhába, aki nem tudta, mi lelt!

Azóta folyamatosan érzem, egyre nagyobb - mármint a rugások alapján. Múltkor már kívülről is látszott, a hasam belerengett - ami egyébként egyre nagyobb és nagyobb.

Sikerült eljutnom kismama jógára pár napja. 10 alkalmas bérletet kaptam májusban, de eddig nem volt időm-erőm. Most végre elmentem...és kiderült, hogy a nyári szünet miatt ez az utolsó óra :D Na mindegy, majd keresek másik helyet. Nagyon jó volt újra mozogni és PiBaba is élvezte, mindig bulizott, amikor róla volt szó, vagy relaxáltunk.

Ja igen, a neve. Már egy ideje nem Manióka, de azért a blog nevét nem fogom lecserélni. Mostanában PiBaba, KisNudli és Bukfenc néven fut nálunk. A társadalomba való beilleszkedéshez szükséges nevén is gondolkozunk persze, eddig a két legerősebb Alíz és Levente. De ez még egyáltalán nem biztos.

Már csak egy hét és jön a következő UH,ahol már lehet, hogy nem tudjuk visszafogni magunkat és megkérdezzük a nemét. Mármint a dokitól...

Fizikailag: boka dagadás, 90-100 körüli pulzus, alacsony vérnyomás, szédülés-fejfájás, derékfájás és hajszálér tágulatok. Fincsiiii! :)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pantuful 2011.06.30. 21:21:23

szuperjó kép, a belevaló kismamák ilyen helyen növesztik a pocakjukat! ;))

linnaa 2011.07.27. 15:34:22

ne csak a füzetkébe írjad.. naaaa :-)


süti beállítások módosítása